Reviews

Voor mijn huwelijksdag passende manchetknopen gezocht. Gevonden bij jullie super naar mn zin. (als vrachtwagenchauffeur mooi bijpassend.)

M 06/09/2020

Prima service, alles perfect geregeld. Kom zeker terug.

Gert Jan 02/09/2020

Veel keuze, snelle levering! Aanrader!

W.B. van de. Berg 30/08/2020

Nette en snelle levering. Mooie producten

R 23/07/2020

Wat ik graag wil delen is dat ik het heel tof vond dat jullie op mijn verzoek in gingen.

Ik had bij opmerkingen een notitie achter gelaten \"Zou u een kaartje erbij willen doen met de volgende tekst ? \"pas open maken op ......\" en een felicitatie. (tekst is niet van belang) Toen mijn neef die 21 werd zijn pakketje enkele dagen voor zijn verjaardag kreeg, zat er een eenvoudig wit kaartje met gevraagde de tekst bij zijn pakket. Wat was hier nu zo mooi aan : Het kaartje was Hand Geschreven !!! Dat vond ik zo tof dat ik direct voor mijn andere neef ook een bestelling heb geplaatst met weer een mooi hand geschreven kaartje ;)
Dat iemand de Tijd en Aandacht neemt om een Hand Geschreven kaartje bij een bestelling te doen, dat maakt het voor mij echt af!

Service met de grote S.
Dank Jullie wel daarvoor.

Hartelijke Groet,
Ingrid

Ingrid 05/07/2020

Zeer mooie manchetknopen en goede persoonlijke behandeling!

Jurgen 24/06/2020

Goede en makkelijke website om te bestellen. Levering keurig op tijd en een leuk handgeschreven briefje erbij! Als ik nog meer manchetknopen nodig heb zal ik hier zeker weer gaan rondkijken!:)

Guido van der Meulen 10/06/2020

Levering snel, goed product, precies zoals beschreven. Ik kreeg er zelfs een kaartje bij om me te herinneren 1.5 meter afstand te houden... Ze houden van me volgens mij

Coen 28/04/2020

Prachtige, nog mooier dan op de site foto, manchetknoppen voor onze zoon zijn bruiloft bestelt, en wat was hij er blij mee.
Snelle en correcte levering.

H. Bolt 10/02/2020

Goed georganiseerd assortiment. Vriendelijk geprijsd, snel geleverd

Pieter Willems 06/01/2020

Snelle levering, prima product

R F van den Berg 16/12/2019

I bought a sailboat cufflink for my friend who loves sailing and being on water. He loved it. He said it is these little almost unnoticeable accessories that show how much he appreciates sailing.

Ruby Tang 09/12/2019

Mooie manchetknopen, netjes op tijd geleverd. Tevreden over prijs-kwaliteit verhouding

Sebastian Claessens 02/12/2019

Fijne website. Bestelling plaatsen gaat makkelijk en verzending is prima! Snelle levering en zeer tevreden over de kwaliteit van de producten.

Laura 24/11/2019

Als allereerste, een betrouwbare zaak. Mooie producten, net ingepakt, met een snelle levering en een persoonlijke touch.
Echt een aanrader!

Igor 17/11/2019

De service was uitstekend. Had de stropdassen op tijd besteld en inderdaad de volgende dag in huis. Kwaliteit van de producten is ook goed bevallen. Zou deze webshop zeker aanbevelen aan anderen.

EG 07/11/2019

prachtige en snelle service . Tevens steeds zeer snel antwoord op mijn mails

Dirk Droessaert 19/10/2019

Zeer snelle levering. Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Aangeschaft product (father of the bride manchetknopen) zoals omschreven en verwacht, in een mooi doosje. Zeer tevreden.

Henk Vink 15/10/2019

Ruime keus en een mooie kwaliteit manchetknopen van Profuomo. Ik heb gekozen voor de uitvoering met zwarte Onyx steen en past zeer goed bij mijn smoking met klassieke uitstraling. Precies wat ik zocht.

Paul Ferket 02/09/2019

Excellente klantvriendelijke behandeling!

Chris 31/08/2019

Zeer snelle reactie op de schriftelijke opmerking die ik bij mijn bestelling maakte, snelle levering, kortom helemaal goed!

Piet 28/08/2019

Hele fijne ervaring! Mooi product, snel geleverd en een nette prijs!

Pim Postma 17/06/2019

Lekker toegankelijk, goeie producten, en duidelijke naam van de website. Briljant hoor, hoe komen jullie er op?

Joep van Gerven 14/06/2019

Over een paar weken gaat mijn broer trouwen en was ik voor hem een tijdje opzoek naar een specifieke kleur donkerturquoise, een kleur die in de jurk van zijn verloofde is verwerkt.
Ik ben bij verschillende modezaken geweest maar die konden mij niet helpen met die specifieke kleur......, maar toen kwam ik op deze site terecht, waar ik zowel de zijde stropdas, pochet en de manchetknopen vond in de juiste donkerturqoise kleur.
De kleur past perfect bij het kleurstaaltje wat ik had gekregen.
Bedank manchetknopenwinkel.nl ik ben zeer blij met de snel geleverde producten, dankzij jullie matcht het trouwkoppel perfect.

R. J. Terstegen 25/04/2019

Goede en snelle service,bedankt!

L. van Mourik 13/04/2019

Snelle levering en met zorg verpakt. Leuk het persoonlijk toegevoegde briefje

Theo vd Ploeg 02/04/2019

Ze zijn super ik denk dat ik ze voor dan hier ga kopen

Arie Slob 30/03/2019

Snelle levering

Willem van Hoogstrateb 10/03/2019

Hier konden we de kleur vinden die we zochten voor het bedrijf van onze zoon.
Lime kleur is niet gemakkelijk maar om op te vallen en net even een detail

M van Vught 10/03/2019

Verrast door de uitvoering van de leuke artikelen gekocht bij jullie.
Gecharmeerd door de kleine extra begroetingen en wensen ontvangen bij het product.
Hou het zo! Het zijn juist die kleine dingen die de mens oplift!

Ad 28/02/2019

Super service alles snel en eenvoudig binnen gekregen en ook netjes een mail dat het verstuurd wordt ik zeg top volgende keer zeker weer bestellen bij jullie

Dominique Put 29/12/2018

Zoals altijd: goede, snelle service en mooie producten!

Flora 06/12/2018

Duidelijke communicatie , een product was niet aanwezig maar ik mocht kiezen tussen een vergelijkbaar product of geld terug. Netjes opgelost, genoeg keuze ook en redelijke prijzen. Aan te raden deze webshop !

Vincent 28/11/2018

Zeer goede service. Goede kwaliteit.
Is eerste keer. Dat ik online gekocht heb bij jullie
Maar zal niet de laatste keer zijn
En zal jullie zeker aanbevelen bij vrienden

Christa 18/11/2018

Manchetknopen waren goed geleverd. Heel chill dat het in de brievenbus kon. Snelle levering. Heb al complimenten gekregen, dus next time bestel ik hier.

Jonathan 12/11/2018

Enige wat ik in het gehele proces miste was een bevestiging van mijn bestelling. Dit werd snel rechtgezet na het sturen van een mailtje. Producten zagen er goed uit en netjes verpakt. Leuk extraatje was de info over het strikken van een das en strikje.

Sebastiaan 05/11/2018

Overzichtelijke, gebruikersvriendelijke webshop

Joost Herman 08/10/2018

Zeer goede kwaliteit. Het beste vind ik de manchetknopen, pochets en strikjes in exact dezelfde kleuren verkrijgbaar zijn en dit ook wordt aanbevolen tijdens het online shoppen. Snelle levering en pas door brievenbus (hoef dus niet thuis te blijven). Chapeau

Ligtenberg 22/09/2018

Snelle levering. Mooie spullen voor een schappelijke prijs.

Maarten Plug 31/08/2018

Gemakkelijk en snel van product naar afrekenen bij deze webshop. Levering was de volgende dag al met leuke aftersales in het pakket.

Arjan 28/08/2018

Mooie manchetknopen. Dit is de tweede keer dat ik hier besteld heb, en ben wederom erg tevreden met service. Snelle levering door de brievenbus dus je hoeft niet thuis te blijven.

Ruben 26/08/2018

Mooie artikelen en de voorwaarden van retourneren zijn super. Gelukkig hoefde ik daar geen gebruik van te maken want de das, pochet en manchetknopen zijn

El Je 27/06/2018

Snel geleverd makkelijk om te bestellen en een mooie kwaliteit

Elizabeth Hazlehurst 19/06/2018

Vlotte levering en keurige afwerking. Geen klachten. Ik zal uw service ventileren bij diegenen die die artikelen ook zal willen hebben.

Martin A.Bronsveld 29/05/2018

Ik ben zeer tevreden over de geleverde producten, de snelheid waarmee deze geleverd zijn en de kwaliteit.

Sandro Lefevre 22/05/2018

De kwaliteit van de geleverde goederen alsmede de snelheid waarmee deze geleverd werden is zonder meer goed. Overzichtelijke website en zeer gebruikersvriendelijk!

Sandro Lefevre 21/05/2018

Snelle levering, mooie manchetknopen voor een goede prijs. Zeker een aanrader als je op zoek bent naar een uniek paar manchetknopen!

Hailey 17/05/2018

Snelle en correcte levering.

Marco 07/05/2018

Prima producten voor de prijs. Levering tijdig. Tevreden

Jeroen Twigt 06/05/2018

Perfecte service!

Ruben 10/04/2018

Ik had een vraag over de betaling en ik kreeg vlot antwoord. Bestelling op afgesproken dag geleverd. Product ziet er goed uit! Ga zeker werr wat bij hen bestellen.

Paul 08/04/2018

Netjes vlot en snel met info geleverd super!

Dik 04/04/2018

Snelle service...product is van goeie kwaliteit

Esat 21/03/2018

Super service, supermooie vlinderdas en bijpassende manchetknopen. Een aanrader !

Diane Prenen 21/03/2018

Mooie producten en goede service!
De site is erg duidelijk en erg handig dat pakketjes door de brievenbus kunnen worden geleverd!

Daniël 20/03/2018

Zeer vlotte levering van geweldige manchetknopen die zeer in de smaak vielen.

Josefientje 07/03/2018

Aan alles is gedacht: de website is overzichtelijk, bijbehorende accessoires zijn eenvoudig mee te bestellen en na snelle levering blijkt de kwaliteit ook uitstekend en is de kleur van het product gelijk aan de afbeeldingen op de website. Tevens is de levering nog voorzien van instructies voor het knopen en onderhouden van de das. Al met al dus service van A tot Z!

Jan Post 29/12/2017

Mooie manchetknopen met snelle levering

Nathalie 27/12/2017

De manchetknopen met een bierdopkurk en opener heb ik voor Sinterklaas gekocht. De ontvanger was er erg blij mee, het is chic en hip tegelijk. Hij ontmoet veel onbekenden en heeft dan meteen een start voor een gesprek. Leuk!

S.Uijlenbroek 08/12/2017

100 % tevreden , zeker na het terugbetalen van mijn dubbele betaling welke ik per abuis had gedaan.

J. de Jong 06/12/2017

In de eerste instantie zat er een haakje op de strik en was slecht afgewerkt (veel losse draadjes). Nadat ik hierover gemaild heb, lag er de volgende dag een nieuwe op de deurmat en de andere mocht ik houden. Geweldig opgelost! Gewoon top dit!

Jelle 05/12/2017

Ik ben zeer tevreden. De manchetknopen waren snel binnen en netjes ik een onbeschadigd doosje.

Sandra fokkema 27/11/2017

Mooi product, snelle levering. Wel beetje grote omdoos voor een paar manchetknopen.

J. van Bochove 18/11/2017

Snelle service en perfect geleverd.

van hoften 04/10/2017

Bestelling op jullie site ( Iphone6)
-de bestelpagina\'s en invulvelden past niet op de Iphone 6, zoals dit formulier
-Ondanks dat de meeste prijzen gelijk zijn, graag een optie \'laag-hoog prijs)
-snelle levering en bestelling ging ook vlot en soepel
Product levering
-voorstel een (stoffen) zakje over de doos. Ik moest last minute bestellen en had geen cadeau papier thuis. Was net wat sjieker geweest.
-de auto stuurwiel manchet was persoonlijk niet mooi afgewerkt. Had best meer glans gemogen, nu was het resultaat dof.

Ching-Ching Chou 20/09/2017

Zeer tevreden over de bestelling, mooi en snel geleverd

Cantineaux 07/09/2017

heel goed geholpen! Snel geleverd: keurig!

Willemijn van Hees 28/08/2017

Mooie manchetknopen gescoord voor mijn zoon. Zijn verrassende gezicht toen hij dit kado kreeg, zo mooi om te zien. Verrassing geslaagd. Goede service. Had m de dag er na al binnen. Top gewoon.

S. Raspoort 21/08/2017

Zeer snelle service, goede producten. Zeer goede prijs qualiteit gerantie.

Van velsen 07/08/2017

De ene dag bested, de volgende dag in huis. Prima service !

H. van den Doel 11/07/2017

Snelle en volledige levering !
+ Uitstekende producten

Michel Pauwels 09/07/2017

Alles naar wens en de volgende dag in huis!

Rem van Schelt 22/06/2017

Super snelle levering! Mooie kleur.

Jeanine Haverhals 17/06/2017

Prima service, bestelling keurig verpakt ontvangen.

Anne Van den brink 16/06/2017

jullie super bedrijf

ilse bons 15/06/2017

Snelle en heldere service. Pakket in goede orde ontvangen. Producten van goede kwaliteit, top!

Stephan van Elten 14/06/2017

De service van manchetknopenwinkel is mij goed bevallen.

Ton 06/06/2017

handige site, duidelijke foto\'s, bestellen en betalen gaat snel, en vertrouwd, verzenden is snel,(de volgende dag in huis) verzendkosten zijn goed geprijsd, Artikel zag er mooi uit,
Ik ben super tevreden, en kan het iedereen aanraden.

Waj Van malsen 30/05/2017

Erg duidelijke website. Zoekt makkelijk en ruime keuze. Is misschien meer uit te halen als je duidelijker ziet dat je bijpassende items kunt kopen (dus niet alleen een strikje, maar ook bretels en bijpassende manchetknopen. Dit was niet heel duidelijk voor me.

Paul Standaart 15/05/2017

Goede en snelle service.
Ze denken graag met je mee, zeer behulpzaam.
Ik had telefonisch contact over mijn kleurkeuze en werd keurig geholpen.

Ricky 15/05/2017

Prima service en snelle levering!
Prima prijs kwaliteit!

Edwin Visser 08/05/2017

2 paar manchetknopen gekocht. Snelle levering en prima verpakt. Eerste indruk over de kwaliteit is erg goed. Keuze is erg uitgebreid (soms kwestie van smaak). Al met al een aanrader.

Peter 22/04/2017

all was OK

Jovo Micic 19/04/2017

zeer goede en snelle service. veel keus!

Ellen 05/04/2017

Reeds meerdere malen artikelen besteld en altijd keurig op tijd geleverd!

G. Veneberg 15/02/2017

Top geregeld! Snelle levering, en super dat de bestelling gewoon door de brievenbus past. Ook handig voor retourneren trouwens.

Jasper 13/02/2017

Duidelijke website en snelle levering. Mooi en goed verpakt.

Ramon 12/02/2017

Mooie, stijlvolle manchetknopen! Bestelling en levering zijn keurig verlopen, ik zou manchetknopenwinkel.nl zeker bij anderen aanbevelen!

Gerlinde Lassche 10/02/2017

Mooi product, scherpe prijs.

Leo Bosma 27/01/2017

Ben erg blij met mijn bestelling, ik vind het leuk dat er zo\'n mooi doosje omheen zit.

roos lanjouw 20/01/2017

Mijn kerstkado kwam helaas niet aan per post. Ik kon de manchetknopen op komen halen bij het magazijn. Fantastisch, toch een kerstkado op tijd. Dank voor de service. Overigens zijn de 2 paar manchetknopen ook wat ik verwacht had: leuk en mooi.

Fre 22/12/2016

snel en in keurig doosje.

Gabrielle 21/12/2016

Jullie hebben een fantastische service. Zowel qua levering op tijd als de communicatie naar mij toe.

Martin Jagt 20/12/2016

Vlotte levering.
Mooie strik + bretels

Henk 19/12/2016

Mooie manchetknopen voor een schappelijke prijs. Vlotte afhandeling van de bestelling. Ze doen wat ze beloven. Prima!

Peter 13/12/2016

Kwalitatief prima, snelle levering!

J. De Hulster 09/12/2016

mooi product voor een scherpe prijs vergeleken met anderen

Wouter 05/12/2016

top producten, goed kwaliteit, zeer tevreden.

kemal ekici 01/12/2016

De service was goed. Ik ben te tevreden. De bestelling was snel geleverd.

a.j.y 30/11/2016

Super ervaring , goed product, goede afhandeling...

Peter Huyck 27/11/2016

Prima afhandeling en snelle levering

C van Langelaar 24/11/2016

Wat een service. Alles van hoge kwaliteit en geleverd volgens afspraak. Hulde!!!

Harry Bouwens 23/11/2016

Top! Jullie doen wat je belooft!

Janine voogel 14/11/2016

Mooie manchetknopen, precies zoals op de afbeeldingen van de website weergegeven, precies wat ik zocht. Levering vond snel en adequaat plaats, goederen waren goed verpakt, dus geen risico op beschadigingen. Een aanrader, deze website!

Jan van den Hogen 30/10/2016

Snelle correcte levering. Prijs kwaliteit verhouding is top.

Annemarie Laan 24/10/2016

Uit een leuke collectie kon ik goed mijn keuze maken. Snel geleverd.

Jaspers 17/10/2016

Goed op tijd bezorgd. Niks mis mee

Adam Roorda 25/09/2016

De zending werd op tijd afgeleverd, precies zoals besteld en ook nog eens in een handige bewaardoos. Hiernaast paste het makkelijk in de brievenbus dus ik hoefde niet thuis te blijven. De manchetteknopen droeg ik die avond nog naar een bedrijfsfeest waar ik de nodige complimentjes kreeg over mijn bijpassende knopen.

Kerwin 15/08/2016

Bijzonder veel keus, goede prijs kwaliteit verhouding. En uitzonderlijke snelle en nette levering. Aangezien ik maar enkele dagen voor ons huwelijk de bestelling plaatste was het toch een risico. Maar de volgende ochtend al in huis! De volgende keer weet ik direct waar ik moet zijn!

El Kandoussi 13/07/2016

Mooie manchetknopen in goede verpakking, ben er erg blij mee

Anonymous 06/07/2016

Heel goed geholpen...en een hele snelle levering. Top!

Yentl Knaap 07/06/2016

Erg tevreden met de snelle afwikkeling en verzending van de bestelling. Kleur en kwaliteit voldoet 100% aan mijn verwachting! Dankjewel...!

A.M. de Waal 02/06/2016

Perfecte en snelle levering! Zo hoort het! Bij dit bedrijf kunt u gerust uw bestellingen plaatsen.

RutgervL 15/04/2016

Mooie strakke manchetknopen. Snel geleverd.

Anonymous 13/04/2016

Een duidelijke site met een groot assortiment. De producten zijn van zeer goede kwaliteit en ogen erg mooi. Ik ben zeer tevreden met mijn bestelling: 2 stropdassen en manchetknopen. Mijn bestelling werd snel geleverd en was zorgvuldig verpakt.

K Otters 01/04/2016

De manchetknopen zien er top uit. Het zal schitterend staan op de mouwen/manchetten van mijn toekomstige man!

Miriam 12/02/2016

Prijs kwaliteit verhouding is ontzettend goed! Ik heb ze gekocht voor man als cadeau op ons huwelijk en hij is er erg blij mee. Levering ging snel en bestellen was makkelijk.

kim Schaufeli 10/02/2016

Prima site, snelle bezorging en een ruim aanbod.

Jeroen G 31/12/2015

Helaas waren de manchet knopen waarvoor ik ging uitverkocht, maar dat kan gebeuren. Persoonlijk vond ik het wel heel netjes een email kreeg met de alternatieven en dat het probleem zo snel opgelost was. De service was dus heel erg goed! Plus, de manchet knopen waren ook zeer snel geleverd.

Siobhan 29/12/2015

Zeer goede service en uitgebreid aanbod. Helaas bleek gekozen product uitverkocht. Direct werd door medewerker shop contact gezocht om dit z.s.m. op te lossen, middels terugstorting van betaald bedrag dan wel kiezen ander product uit shop. Vervangend product viel de volgende dag op de deurmat. Zeer goed geholpen, ik kom zeker vaker terug! Aanrader!

Anonymous 11/12/2015

Hele goede winkel! Mogen ze trots op zijn! We hadden mooie manchetknopen besteld, was er iets kapot aan. Ze sturen zo nieuwe op! Hele goede communicatie ook! Top zaak!

m.Vlot 09/12/2015

De manchetknopen zien er nog beter uit dan verwacht. Heel vlotte levering in een mooi en eenvoudig doosje. Onze getuigen waren sprakeloos en vonden het heel fijn om dit in hun bezit te krijgen. Wij zien hen er alvast mee stralen op onze huwelijksdag!

Ilse Depoorter 03/11/2015

Bestelling snel en keurig geleverd !

Gerwin van de Braak 02/11/2015

Mooie manchetknopen. Had ze snel in huis en ga mijn vriend er erg blij mee maken op zijn verjaardag

Anonymous 15/09/2015

Ik kan eigenlijk alleen maar positief zijn. Rond 14:00 uur een bestelling geplaatst en deze direct betaald via iDeal. Het ging om een stropdas, pochet en manchetknopen met dezelfde keur. De volgende dag was de bestelling netjes binnengekomen via de brievenbus. Kleuren komen exact zo overeen zoals gepresenteerd op de site. Alles pas goed bij elkaar. De volgende keer bestel ik hier weer! Alles prima en niet echt duur.

Anonymous 27/08/2015

De manchetknopen zien er erg mooi uit, goede kwaliteit, mooie stof

Anonymous 25/08/2015

Prima! Snel besteld en snel geleverd. De manchetknopen zijn precies zoals ik ze had voorgesteld op basis van de foto en beschrijving. Ook netjes bezorgd in een mooi doosje.

Myxspasmotron 24/08/2015

Alles prima in orde bij mijn bestelling: snel en piekfijn verzorgd, meer moet dat niet zijn.

Jochen 07/08/2015

Dit was mijn eerste bestelling. Manchetknopen in de vorm van een drumstel. Bij aankomst in een mooi doosje en heel erg tevreden met de aankoop en de fantastisch snelle levering. Helaas is na 1x dragen 1 van de knopen al omgebogen dus helaas valt de kwaliteit mij erg tegen. Ik begrijp dat dit een \\humor\\\" manchetknoop is maar had betere kwaliteit verwacht en zeker niet al kapot na 1x dragen.

ywe van der pol 09/06/2015

Ik had nog even last minute een paar manchetknopen nodig. Ik had ze een dag voor ik ze nodig had besteld. Ze werden netjes, in een doosje, de volgende dag bezorgt!

Anonymous 03/06/2015

Mooi product, goed verpakt, snel geleverd!

Ad Besemer 26/05/2015

Wat een geweldige service en een snelle levering

Marinus van Vondelen 11/05/2015

Deze online winkel doet wat hij zegt: het product ziet eruit zoals op de goede foto\'s en men geeft extra uitleg over de producten. Het product was er netjes op tijd. Echt een aanrader dus!

Anonymous 06/05/2015

Manchetknopen zijn prima en zoals beschreven en op de afbeelding stond (en dat vind ik belangrijk). Er zaten nog wat kleine lijmrestjes op, maar dat was zo weg te krabbelen. Een tevreden klant :)

degrauw 05/05/2015

Hele mooie manchetknopen. Past precies bij mijn trouwpak. Snelle en goede levering. Ik ben positief en kom nog wel een keer terug.

L. van der Werf 28/04/2015

Verbazend snelle levering, inderdaad binnen 1 dag geleverd. Alleen jammer dat als je 2 producten besteld en deze worden in 1 zending verzonden dat je dan toch 2 x verzendkosten moet betalen.

Henk Meekel 28/04/2015

Snel geleverd in mooi doosje. Manchetknopen zijn zo als beschreven op de website.

N. Korf 24/04/2015

De door mij online bestelde \'vleugel\'manchetknopen lagen de volgende dag al in de brievenbus. Helaas was het doosje beschadigd, niet leuk om cadeau te geven. Dus daar maakte ik een melding van. En jawel... de volgende dag lag er al een nieuw doosje in de brievenbus. Ik ben een zeer tevreden klant.

Loes H. 16/04/2015

Duidelijke overzichtelijke site. Grote diverse sortering. Snelle levering en in het echt nog leuker en mooier dan op het plaatje. Alleen jammer dat sommige items waren uitverkocht.

Anonymous 03/04/2015

Super gave donkere knopen, precies zoals ik ze had verwacht! Een echte aanrader!

Anonymous 03/04/2015

Oranje vlinderdas en manchettenknopen besteld, precies wat ik verwacht had.Goede Kwaliteit en snelle levering, erg blij met deze webwinkel

Bernd Buchele 02/04/2015

De manchetknopen zijn mooi. Er is een verschil tussen foto\'s en realiteit, maar ze zijn nog altijd mooi voor ons.

Jana 25/03/2015

Ik ben erg tevreden over mijn aankopen in de winkel. Het assortiment was overzichtelijk en simpel ingedeeld. Ook het bestellen verliep gemakkelijk. Het pakketje was na 2 dagen al bij mij binnen gekomen, waar ik erg blij mee was! Hartelijk dank daarvoor!

Anonymous 11/03/2015

Zeer tevreden met de snelle levering en kwaliteit van de manchetknopen die ik mijn vriend cadeau heb gedaan! Een volgende keer zullen we zeker weer bij deze webwinkel kijken.

Iris 18/02/2015

Super snelle levering van de manchetknopen. Leuk aanbod, veel opties. Bovendien goede online service en mails.

Anonymous 17/02/2015

Ik heb op een vrijdag een setje manchetknopen besteld, het was de week voor kerst, en ik was bang dat ze niet op tijd geleverd zouden worden. Gelukkig kwamen ze de maandag binnen en daarbij dus mooi net voor de kerstdagen! De kwaliteit is super goed en de ontvanger is er erg blij mee!

Joey Pikkert 06/01/2015

Er ging een wereld voor mij open wat betreft de verscheidenheid van manchetknopen. Degene die ik besteld heb waren voor mijn schoonzoon en die vond ze erg mooi.

Anonymous 26/12/2014

Prima service, initieel vergeten gratis stropdas mee te sturen maar na een belletje meteen geregeld: top.

Anoniem 25/12/2014

Een prima site om je keuze uit te kunnen maken. Supersnelle levering,keurig verpakt. Zelfs in de drukke decembermaand. Mijn complimenten.

korfje 22/12/2014

Prima prijs/kwaliteit verhouding en keurig op tijd bezorgd. Ook de kadoverpakking is erg goed en origineel.

Anton 22/12/2014

Naast het uitgebreide assortiment met vele -bij elkaar passende- accessoires is ook de levering prima in orde bij manchetknopenwinkel.nl! Een dag nadat ik mijn accessoires had besteld kreeg ik ze per post thuis gestuurd. Ik bestel zonder twijfel nog een keer bij manchetknopenwinkel.nl

Chris van Diemen 18/12/2014

Mooie manchetknopen in lief doosje. Ze zien eruit als op de foto. Ze werden al de volgende dag bezorgd ondanks dat het vlak voor Sinterklaas was en de post volop in bedrijf. Cadeautje werd gewaardeerd!

Anonymous 16/12/2014

De eerste keer besteld en was SUPER !!!!

Dési 12/12/2014

Snelle en goede levering. De manchetknopen waren in goede conditie en ik heb mijn vader er eg blij mee gemaakt.

Elise Dirkse 11/12/2014

Super snelle service!! Mooi in geschenkdoosje verstuurd en goede kwaliteit. Ben er erg blij mee :-D

vanessa 08/12/2014

Op tijd geleverd. Redelijke prijs-kwaliteit verhouding. Nette reactie op mijn mail.

Anonymous 07/12/2014

leuke manchetknopen voor een reële prijs. Nette bezorging

Anonymous 26/11/2014

Super goede afhandeling , keurig geinformeerd via mail, de manchetknopen waren heel snel bezorgd Kortom hij blij met zijnkado en ik met de snelle levering.

Anonymous 24/11/2014

Super snel bezorgt, zelf al was het op de valreep besteld

Amber 14/11/2014

Goede winkel, snelle service en prachtige dassen voor een kleine prijs.

PdV 13/11/2014

Zeer tevreden

Geek vink 13/11/2014

kleur had ik net iets anders verwacht, maar toch zag het er super uit! top kwaliteit!

Anonymous 23/10/2014

Erg mooie manchetknoop cadeau gedaan aan mijn vriend, hij vond het erg leuk! Snelle bezorging en overzichtelijke site! Top!

Anonymous 14/10/2014

Snelle levering, mooi doosje en exact de juiste kleur. Was voor een bruiloft, kortom tevreden klant. Ook de prijs was goed. Dank, Luuk

Luuk 13/10/2014

Maandagavond manchetknopen besteld, woensdagmiddag waren ze binnen. Netjes verpakt, niks op aan te merken.

Anonymous 05/10/2014

Erg mooie manchetknopen, goede beschrijving en een prima service. Niets op aan te merken en zal er in het vervolg zeker vaker bestellen.

C. Hartmann 02/10/2014

Besteld: nr. 26 Manchetknopen Sorriso Viola In eerste instantie waren de bestelde manchetknopen anders dan ik verwacht had, maar dat lag niet aan www.manchetknopenwinkel.nl. Op de afbeelding liggen ze namelijk op een paars kussentje, waardoor (in combinatie met de verlichting) de donkerpaarse streepjes op de knopen mij niet zijn opgevallen als zodanig. In de beschrijving -welke ik niet gelezen heb- is duidelijk te lezen dat er paarse streepjes op de knopen staan dus hier treft www.manchetknopenwinkel.nl geen blaam. Bovendien zijn de paarse streepjes bij het dragen ervan niet te onderscheiden van donkerblauw/zwart dus blijven ze gelukkig subtiel. De knopen zien er modern en zakelijk uit en ik ben er erg content mee. De levering is snel. Een groot voordeel is ook dat de bestelde knopen in het pakket door de brievenbus passen, dus dat men niet thuis hoeft te zijn om de bestelling in ontvangst te nemen. Een uitkomst voor mensen met een drukke baan, zoals ik.

maxb 15/09/2014

Ruim assortiment en de volgende dag binnen, zal hier zeker in de toekomst weer bestellen!

de jong 12/09/2014

Ik heb de manchetkonopen in goede orde en zeer snel ontvangen. Bedankt voor deze excellente service.

John van Leijen 22/08/2014

Snelle levering dus super. Kado moet nog geopend dus of het wordt gewaardeerd weet ik nog niet :)

Ingmar Fokke 22/08/2014

Prima collectie, gemakkelijk te bestellen, vlot geleverd

Anonymous 20/08/2014

Manchetknopen heel snel ontvangen. En echt mooie kwaliteit. Super tevreden.

Hans trouwen 13/08/2014

Voor mijn trouwerij een mooie stropdas, manchetknopen en pochet besteld bij de Stropdassenwinkel.nl. Direct na mijn bestelling de bevestiging en factuur ontvangen en ik werd goed op de hoogte gehouden m.b.t. de zending. Goede service en zeker een site waar ik vaker mijn stropdassen ga bestellen. Ze bieden voldoende keuze en mogelijkheden. Ga zo door! Mvg, Arjan

Arjan de Jong 11/08/2014

Perfect geregeld!! Manchetknopen \'s middags besteld

van de Wouw 15/07/2014

Super snelle levering en mooie kwaliteit!

Anonymous 09/07/2014

Supper stropdas wij zijn er erg blij mee Onze trouwdag kan niet meer kapot :)

Ans stegemann 04/07/2014

Voor de verjaardag van mijn vader heb ik hem een lichtblauwe zijden vlinderstrik met bijpassende manchetknopen cadeau gedaan. Groot succes, zowel de strik als de knopen zijn erg mooi en ik heb mijn vader er heel erg blij mee gemaakt!

Marieke 02/07/2014

Prima ervaring. Ik zocht bretels en die zijn tegenwoordig bijna niet meer te koop in reguliere winkels. Op deze site is een uitgebreide keuze en het is een snelle bezorging. Had ook een strik besteld maar weer geretourneerd omdat het toch niet was wat ik wilde. Ik heb nog geen reactie hierop gehad maar het is ook pas 2 dagen geleden opgestuurd. Over kwaliteit van het product kan ik nog niet oordelen. Het oogt wel OK maar geen top afwerking. Was de prijs ook niet naar.

Anonymous 24/06/2014

Twee dagen terug een oranje das, pochet en manchetknopen besteld. De volgende dag al geleverd en alles in onberispelijke staat, goede service. Aanrader!

Van der Heijden 19/06/2014

Super! Snelle service! Netjes verpakt! Een plezier om het bestelde te ontvangen!

D. Weerheim 10/06/2014

Was allemaal super!

Anonymous 06/06/2014

Duidelijke site, goede producten tegen goede prijzen. De levering was snel en het werd netjes verpakt afgeleverd. Kortom zeer tevreden en zal in de toekomst zeker nogmaals bestellen.

SanderW 04/06/2014

Overzichtelijke site. Snelle & correcte levering

Anonymous 04/06/2014

Deze oranje manchetknopen van zijde zijn chique en worden ook nog in een mooi opbergdoosje geleverd.

Rutger 02/06/2014

Ik heb een tijdje terug een das, pochette en manchetknopen besteld bij Stropdassenwinkel.nl. Er stond op de site dat de levertijd normaal een dag is. Tot mijn verbazing had ik het na een week nog steeds niet. Ik heb de klantendienst dan maar gebeld maar er was niemand. Dan maar mobiel geprobeerd. Doordat ze het pakket via de post sturen krijgt het geen tracking nummer meer, ze konden dus niet achterhalen of het nu daadwerkelijk afgeleverd ging worden. Ik heb het een week nadien uiteindelijk ontvangen. Heel wat verbeteringen mogelijk als je het mij vraagt.

Dirk Biesmans 02/06/2014

Prima kwaliteit en snelle verzending. Ga hier zeker nog een keer bestellen.

Anonymous 27/05/2014

Keurige set van machetknopen en dassen in hele nette verpakking. Plezier om te ontvangen.

Bas van E 12/05/2014

Prima en snelle levering. Helemaal top.

Anonymous 12/05/2014

Helder en snel. Bedankt

Anoniem 21/04/2014

Prima spullen! Leuk dat de stropdas, manchetknopen en pochet als set te verkrijgen zijn.

RvdB 04/04/2014

in een woord prachtig, en dan voor een mooi prijsje. kan niet beter

Anonymous 30/03/2014

Producten goed verpakt. Levering volgens afspraak. niet goed geld terug.

Huub Driessen 26/03/2014

De manchetknopen zijn heel mooi. Prima en snelle service!

Wally van Eenenaam 12/02/2014

De manchetknopen die ik mijn man voor onze trouwdag cadeau deed, kwamen in een mooie geschenkverpakking. Fijn dat jullie op de envelop geen afzender vermelden, zodat het echt een verrassing bleef. Kortom: overzichtelijke site, supersnelle levering, prima service!

Vanessa 04/02/2014

Duidelijk overzichtelijke website. Heel snel geleverd, s avonds 22.00 besteld, 2 dagen later geleverd. Netjes in een mooi doosje. Duidelijke bevestiging via email Mooie manchetten, stevig materiaal. 5/5

AvdB 30/01/2014

manchetknopenwinkel is echt aan te bevelen. makkelijk kiezen en bestellen. volgende dag in huis is natuurlijk ook super. Topwebwinkel!!

Harm Jan Oorbeek 06/01/2014

Overzichtelijke en duidelijke site, handig en makkelijk bestellen, goede en snelle service en producten van topkwaliteit! Hartstikke bedankt.

Anonymous 04/01/2014

Snelle levering in een mooie cadeaudoos. De manchetknopen zien erg chique uit.

MelissaL 03/01/2014

Zeer goede service. Bij aankomst pakket bleek 1 artikel niet aanwezig te zijn. Hierover gebeld. Uitermate vriendelijk te woord gestaan. De daaropvolgende dag alsnog ontbrekend artikel per aparte zending ontvangen. Pluim ! Kwaliteit zoals beschreven. Heel betrouwbaar.

Anonymous 29/12/2013

Heel snel en netjes geleverd. Net gegeven met kerst aan mijn vriend en hij is er zeer blij mee. Bedankt.

Ilona 25/12/2013

Snelle service en mooie manchetknopen!

Anonymous 13/12/2013

Snelle verzending, mooi product. Voldoet ruimschoots aan verwachtingen. :-))

jack van bavel 12/12/2013

Ik ben zeer tevreden over de snelle levering en vooral ook de nette levering. Het artikel dat ik besteld heb ziet er goed uit. En tot nu toe alles vlekkeloos.

Marjolein Tijmes 11/12/2013

Snel en keurig verzorgd! Helemaal tevreden!

Caroline 09/12/2013

Zeer goede service, pakketje kwam precies op tijd, in nette verpakking zónder clue op de enveloppe van de afzender. (handig voor het verrassingseffect!)

Anneloes 09/12/2013

Kreeg snel en keurig reactie op mijn email met een vraag over een bepaald type manchetknoop. De manchetknopen waren snel bezorgd en in een heel mooi doosje verpakt, dat was een leuk extraatje! Goede kwaliteit manchetknopen.

Anonymous 06/12/2013

snelle levering, goede service, mooie kwaliteit!

Anonymous 02/12/2013

Geweldige site die uitblinkt net als de levering. Snel in huis en ziet er uitstekend uit! Ik kom zeker weer bestellen !

O.a.d.a Thoonsen 25/11/2013

Goede snelle levering, past door brievenbus.

Anonymous 24/11/2013

Geweldige service! Manchetknopen zijn van goede kwaliteit, niet duur, worden snel geleverd en je krijgt snel antwoord op je vragen. Voorbeeld voor andere webshops.

Winfred 20/11/2013

Manchetten voelen solide aan en zijn mooi afgewerkt. Snel afgeleverd. Ben tevreden.

Emiel 19/11/2013

Super snel. Netjes verzorgd.

Tinky 19/11/2013

Hallo , manchetknopen besteld , binnen 24 uur geleverd in een mooi doosje , goede kwaliteit , zien er mooi uit net als op de foto, ga zeker weer gebruik maken van deze service.

chanba80 12/11/2013

mooie manchetknopen, en snel geleverd, helaas echter is het doosje waarin ze geleverd worden niet \\PostNL - proof\\\". Het pakje was geplet en de manchetknopen verbogen. Heb ze met veel moeite weer terug kunnen buigen

Rene123 23/10/2013

Mooie manchetknopen gekocht, snel en schadevrij geleverd.

Jos V 26/09/2013

Heb een stropdas en manchetknopen in dezelfde kleur bij jullie besteld. Geweldig!!! Zien er prachtig uit. Daardoor zag ik er op de huwelijksdag van mijn zoon tip top uit. Besteld en de volgende dag al in huis. Ben zeer tevreden over de kwaliteit/prijsverhouding. Zal jullie zeker aanbevelen.

Hans Folkerts 22/09/2013

Prachtige manchetknopen gekocht bij de manchetknopenwinkel voor een heel goed betaalbare prijs. Prima kwaliteit! Deze winkel/site is echt een aanrader!

Annelies 07/09/2013

prima service en kwaliteit!

Anonymous 06/09/2013

Bestelling gedaan van twee paar manchetknopen, ging prima! Helaas was één van de twee uitverkocht, maar men was zo vriendelijk om al een aantal alternatieven qua stijl aan te dragen. Uitstekend gedaan en zeer snel geleverd, complimenten!

Leon-Paul 04/09/2013

De manchetknopen en dasspeld hebben er voor gezorgd dat mijn kostuum \'af\\ is. Verder een voortreffelijke levering zonder één probleem. KLASSE!!!\"

Stef de Wit 23/07/2013

Goede prijs kwaliteit verhouding. De service is prima in orde en ze leveren erg snel.

Faas 23/07/2013

Prima service! Diverse items besteld uit diverse winkels (stropdas, riem, accesoires)en alles keurig netjes verpakt en op tijd geleverd. Kwaliteit ook naar verwachting. Dank en tot een volgende bestelling!

Leon van der Pluijm 15/07/2013

levering direct volgende dag, netjes ingepakt. voor herhaling vatbaar!

Rop 02/07/2013

Manchetknopenwinkel is een prettige online webshop, overzichtelijk, ruim aanbod en gemakkelijk in gebruik. Tevens is de levering zeer snel en accuraat, top webshop!!

RV 02/07/2013

Ik heb manchetknopen besteld en ontvangen, maar er zaten een paar kleine vlekjes op. Jammer!

E. Smaling 27/06/2013

Hartelijk bedankt voor de snelle levering. De mancheteknopen zagen er goed uit. Zal ze met plezier dragen.

Jos van Dorsselaer 26/06/2013

Leuk verjaardagscadeautje, viel goed in de smaak. Supersnelle levering, verpakt in geschenkdoosje. En dat voor slechts €1,00 verzendkosten. Tevreden klant hier, voor herhaling vatbaar.

Dina 05/06/2013

Bestelling van mijn manchetknopen zijn supersnel en netjes geleverd in een mooi doosje. Ik ben erg tevreden over de kwaliteit en de levering. Zal hier zeker weer bestellen als ik iets aparts wil bestellen.

Joop van Laethem 04/06/2013

De manchetknopen waren een kado voor mijn man Hij heeft een nieuw kostuum en dito hemd gekocht voor de trouw van onze oudste zoon. Ze zijn stipt afgeleverd en voldoen geheel aan onze verwachting. Zeer tevreden klant.

Bea Weytjens 24/05/2013

Supersnel geleverd. Helemaal geweldig aangezien ik de manchetknopen met spoed nodig had. Zagen er ook heel mooi uit en de ontvanger was er heel erg blij mee.

Bren 16/05/2013

Ik was op zoek naar stropdassen die een relatie hadden met de aanstaande troonswisseling. Dergelijke stropdassen komen al gauw als \'feest-stropdassen\' over, maar bij de stropdassenwinkel vond ik een mooie, representatieve variant. De levering was erg snel en de kwaliteit van de stropdassen is prima. Echt een aanrader!

Kok 24/04/2013

Prima service, volgens afspraak geleverd en geode kwaliteit. Geen klachten.

Luc vdp 29/03/2013

het is snel geleverd en zien er erg leuk uit

chr 21/02/2013

Voor mijn broers verjaardag was ik op zoek naar een stel bijzondere manchetknopen. Op de website vond ik er één van zijn favoriete sport cricket. Fantastisch! Ze werden snel en netjes geleverd en waren mooi afgewerkt. Ik kom zeker nog eens terug bij deze webwinkel!

Marjolijn 18/02/2013

Veel keuze mogelijkheden, gemakkelijk en snel betalen. Keurig optijd en levering.

Anonymous 05/02/2013

Snelle levering en de kwaliteit mis top voor een leuke prijs.

Peter Frederiks 09/01/2013

Uitstekende service. De manchetknopen waren de dag na de bestelling al binnen en dat vlak voor kerst. Erg fijn. Verder vind ik de verzendkosten zeer acceptabel en dat is ook de reden dat ik voor jullie heb gekozen in plaats van de vele andere aanbieders.

Merel Bakker 07/01/2013

Zeer tevreden over de afhandeling van mijn bestelling. Was ook precies wat ik er van verwachten.

Marianne W 04/01/2013

Uitgebreide site, duidelijke en overzichtelijke zoekschermen en snelle levering!

I. van der Most 04/01/2013

Last-minute een gekleurd strikje met bijpassende manchetknopen besteld, deze zijn keurig op tijd geleverd.

Nvt 02/01/2013

Goede opvolging en snelle levering in Belgie!

U. 27/12/2012

Manchetknopen vormen letterlijk het sluitstuk van een overhemd maar door de kwaliteit die manchetknopenwinkel biedt, maken zij meer en meer deel uit van de \'eye-catching-qualities\' die alle producten uit deze winkels bieden...!

Hendrik Keestra 27/12/2012

Ik zocht een paar relatief goedkope manchetknopen om mezelf cadeau te geven voor de kerst. Ze waren eerst uitverkocht, maar ik kreeg netjes een mail dat ze nog wel voor de mijn gewenste datum binnen zouden komen. Gelukkig net als afgesproken op tijd in de brievenbus!

Rinse 26/12/2012

Mooie producten voor een betaalbare prijs. Wat mij met name aanspreekt is dat het een set is van stropdas, manchetknopen en pochette in dezelfde kleur. Dat ziet er gaaf uit.

V. Schmitz 28/11/2012

Ik ben heel blij met mijn aankoop Ik vind de manchetknopenwinkel een hele goede en Goedkope site om leuke manchetknopen te kopen. Mijn bestelling kwam ook ruim oprijd aan en was zelfs ingepakt In een mooi doosje Sieb

Sieb rodenburg 17/11/2012

Ik kan alleen maar postief zijn: gemakkelijk betaalbaar kwaliteit prima snelle service

Peter Schalken 16/11/2012

Ben heel erg tevreden over de manchetknopen ik spaar namelijk manchetknopen dus deze waren een schot in de roos, de levertijd van 1 dag is helemaal goed, jammer alleen dat de post niet erg mee werkt hier aan, kortom ben een tevreden klant.

Nils Nijhoff 08/11/2012

Makkelijk site en de Manchetknopen zitten als gegoten, levering is snel geleverd. De verzendkosten zijn ook niet duur.

Eddy Smits 27/10/2012

Op 3 oktober manchetknopen besteld om 14.30 uur. Rode,omdat dit de thema kleur was van de bruiloft van mijn dochter. Ik had al een rode stropdas en een rode pochet. Dus kort voor de bruiloft op 5 oktober kwam ik op het idee van rode manchetknopen. Razensnelle levering, want de andere morgen om 10.00 uur werden ze al bezorgd. Mooie, rode manchetknopen voor de ongelofelijk lagen prijs van € 14,95. Klasse. Ik zag er perfect uit!

Theun van der Have 17/10/2012

Fijn assortiment, goede service en snelle levering! Helemaal top!

Stefan van der Leeden 16/10/2012

Ma t/m Vrij voor 16.00 besteld, de volgende dag in huis.
Niet tevreden? Je mag je bestelling binnen 30 dagen retourneren.
Specialist in manchetknopen met logo

Betaal veilig online

×