Manchetknopenwinkel.nl by E.L Cravatte
 • Sinds 2004 dé Specialist
 • Ma t/m vrij voor 16.00 besteld, de volgende dag in huis
 • Binnen 30 dagen retourneren
 • Óók zakelijk bestellen

Dasspelden laten maken

Heb je interesse om dasspelden te laten maken? Vanaf 30 dasspelden is het al mogelijk om deze geheel op maat te laten maken!

Stuur ons het logo van je bedrijf, vereniging, politieke partij of het familiewapen. Wellicht heb je zelf een ontwerp in gedachten? De mogelijkheden zijn eindeloos! Of het nu gaat om een dasspeld met logo, een dasspeld met een monogram of andere gepersonaliseerde dasspelden.

Wij sturen je binnen 2 werkuren vrijblijvend een offerte. Na goedkeuring kunnen we binnen 4 á 6 weken uw gepersonaliseerde dasspelden leveren!

Vraag offerte aan

1. Ontwerp

Ben je op zoek naar een specifiek ontwerp voor uw dasspelden? Laat ons je ideeën weten en we zullen dit in het ontwerp verwerken.

In hoofdlijnen zijn er 4 soorten dasspelden. Zo zijn er zacht geëmailleerde dasspelden. Hierbij wordt de verhoogde “omtrek” van de dasspelden gevuld met emaille, zoals bij een glas-in-lood raam. Bij hard emaille dasspelden worden de dasspelden verhit en gepolijst om een glad oppervlak te realiseren. Verder is het mogelijk om dasspelden te stansen dan wel graveren met een logo en bestaat de mogelijkheid om door middel van doming een afbeelding op dasspelden aan te brengen. Heb je al een dasspeld waarvan je replica’s wilt laten maken dan is dit uiteraard ook mogelijk!

2. Sample

Naast een vrijblijvend digitaal ontwerp kunnen we ook een sample voor je produceren met een levertijd van 4-6 weken.

3. Productie

Na goedkeuring van het digitale ontwerp, of de sample, zal er tot productie worden overgegaan.

4. Overige mogelijkheden

Zoals eerder gezegd zijn de mogelijkheden eindeloos. Wil je de dasspelden bijvoorbeeld in een cadeauverpakking of doosje laten verpakken, dan behoort dit tot de mogelijkheden.

5. Projecten

We laten je graag voorbeelden zien van afgeronde projecten om te inspireren en de mogelijkheden met custom dasspelden te laten zien.

1. Zacht geëmailleerde dasspelden

Zacht emaille dasspelden zijn de meest populaire dasspelden bij het maken van dasspelden met logo. Ze worden gemaakt door emaille te gieten in een dasspeld die als mal dient. De opstaande randjes van de mal zijn zichtbaar vanaf de bovenzijde. Dit geeft de dasspelden een mooie klassieke uitstraling. De vorm van de omtrek wordt in overleg bepaald en is afhankelijk van het gebruikte logo.

Zacht emaille dasspeldden schildenZacht emaille dasspelden BusZacht emaille dasspeld vliegtuig

2. Hard geëmailleerde dasspelden

In tegenstelling tot de zacht geëmailleerde dasspelden hebben hard geëmailleerde dasspelden een glad oppervlak. Daarnaast zijn de opstaande randjes van het logo op de dasspelden minder zichtbaar doordat het emaille gesmolten en gepolijst wordt. Als je luxe dasspelden wilt laten maken die een glad oppervlak hebben dan is dit de beste keuze. Hard geëmailleerde dasspelden met logo worden soms gecombineerd met printtechnieken voor fijne details in het ontwerp.

Hard emaille dasspelden ONE UNSWHard emaille dasspeld vlag

3. Gegraveerde of uit een matrijs geslagen dasspelden

Als je een discrete dasspeld wilt realiseren op basis van een metalen dasspeld dan is dit de beste optie. Door middel van laser kan metaal tot leven komen met gravering of er wordt een dasspeld uit een matrijs geslagen (net zoals bij een munt). Voor een 2D dasspeld zonder verdere kleuren is dit de beste optie.

Logo dasspeld mat goudLogo dasspeld brouwerijLogo dasspeld CISM

4. Doming

Een techniek die we minder vaak gebruiken maar een mooi resultaat kan geven is doming. Hierbij wordt een dasspeld als mal gebruikt en een afbeelding op de onderzijde aangebracht. Deze afbeelding wordt bedekt met een doorzichtige epoxyhars.

Doming dasspeld JAA

5. Finishing

Er zijn een aantal finishings waarmee de metalen gedeelten van de dasspelden afgewerkt kunnen worden:

 • Goudkleurig
 • Zilverkleurig
 • Nikkelkleurig
 • Messingkleurig
 • Koperkleurig
 • Rosé goudkleurig
 • Zwart

Standaard is de afwerking glanzend maar er kan ook worden gekozen voor een:

 • Matte afwerking
 • Antieke verweerde afwerking
 • Geborstelde afwerking
Prima kwaliteit en vlotte levering!
Anita
- Product naar verwachting
- Goed verpakt
- Snel geleverd
Joël Mostert
Snelle levering en goede kwaliteit artikelen
Thomas Van Hoven
Zeer keurige en mooie website. Kiezen volgens wens ging super vlot. Bestelling, opvolging en levering ging ook zoals verwacht. Ik kom zeker terug!
Tom Van der Weken
Voor me opa bretels besteld snel geleverd en hij zei top kwaliteit!!

Sylvia
Sylvia

fluoriserend

Niek

Betaal veilig online

×