Trendy manchetknopen

Trendy Manchetknopen blog NL

Manchetknopen zijn een tijdloos accessoire maar het is ook leuk om zo nu en dan jouw collectie manchetknopen een update te geven. Welke manchetknopen zijn anno 2020 een echte musthave?


Manchetknopen met een kleur accent

Elk modeseizoen zijn er steeds weer nieuwe accentkleuren die je terug ziet in het modebeeld en sommige kleuren zullen altijd blijven. Zo is dat bij manchetknopen niet anders. Lichtblauwe, of lichtroze manchetknopen zal je altijd terug blijven zien. Wil je een beetje de trends volgen? Dan kies je dit jaar bijvoorbeeld voor okergeel, of donkergroene manchetknopen. Zijden manchetknopen zorgen voor een subtiel kleuraccent aan jouw outfit.

Trendy manchetknopen blog

Klassieke manchetknopen

Al vanaf de 17 eeuw worden er manchetknopen gedragen. Niet vreemd dus dat klassieke manchetknopen een terugkerende trend zijn. Elke manchetknopen-drager heeft wel een paar klassieke manchetknopen in zijn collectie. Draag je graag manchetknopen maar ben je een beetje uitgekeken op de geijkte modellen als rond of rechthoekig? Kies dan bijvoorbeeld eens een klassieke manchetknoop in de vorm van een paardenbit. Geïnspireerd op het luxe modehuis Hèrmes. Met dit subtiele klassieke model straal je zeker klasse uit.

Manchetknopen met luxe inleg

Ben je misschien opzoek naar een mooi cadeau? Voor jezelf, of misschien wel voor iemand anders. Manchetknopen met een luxe inleg zijn vaak ingelegd met edelstenen, zoals bijvoorbeeld Cat’s eye of Onyx. Edelstenen hebben een betekenis en dat maakt het geven of krijgen van luxe manchetknopen met een dergelijke steen een waardevol cadeau.

Trendy manchetknopen

Naast dat je trendy kleuren of modellen manchetknopen kunt kopen, zijn grappige manchetknopen ook erg populair. Manchetknopen die aansluiten bij jouw beroep, hobby, of waar je een statement mee kunt maken zijn een erg gewild accessoire. In de categorie “fun manchetknopen” vind je allerlei thema’s die aansluiten bij jouw behoeftes en interesses.

Ma t/m Vrij voor 16.00 besteld, de volgende dag in huis.
Niet tevreden? Je mag je bestelling binnen 30 dagen retourneren.
Specialist in manchetknopen met logo

Betaal veilig online

×