Manchetknopenwinkel.nl by E.L Cravatte
  • Sinds 2004 dé Specialist
  • Ma t/m vrij voor 16.00 besteld, de volgende dag in huis
  • Binnen 30 dagen retourneren
  • Óók zakelijk bestellen

Nieuwe manchetknopen

manchetknopen snor

Om ons assortiment manchetknopen up-to-date te houden vullen wij onze verschillende categorieën maandelijks aan met nieuwe manchetknopen. 


Trouw manchetknopen

Ga jij binnenkort trouwen, of ben jij te gast op een huwelijksfeest? In onze shop vind je een uitgebreide collectie met manchetknopen die erg geschikt zijn om te dragen op of naar een huwelijksfeest.

I love you

Tijdens zo’n speciale gebeurtenis is het gebruikelijk om manchetknopen te dragen die pass

en bij de gelegenheid en een subtiel en chique karakter hebben. Vaak wordt er in dit geval gekozen voor klassieke manchetknopen. Een enkele keer kiest, bijvoorbeeld, de bruidegom ervoor om grappige manchetknopen te dragen. Vaak wordt er dan met deze grappige manchetknopen, uit onze FUN-collectie, verwezen naar een karaktereigenschap of iets dergelijks van de bruidegom of drager. 

Binnen de selectie van onze klassieke manchetknopen vind je nu ook stijlvolle manchetknopen met een passende tekst gegrafeerd in de manchetknoop. Deze luxe manchetknopen van Profuomo zijn voorzien van de tekst: Mr. & Mrs. of I love you to the moon and back. 

Nieuwe “Fun”- manchetknopen

Fun manchetknopen zijn bij ons een geliefde categorie. Dit type manchetknopen is namelijk uitermate geschikt om cadeau te doen aan je vader, beste vriend of collega. Op onze website vind je dergelijke manchetknopen die wij handig hebben verdeeld in verschillende thema’s, zodat een ieder snel en gemakkelijk een passend paar weet te vinden. 

Nieuwe, onlangs toegevoegde, grappige manchetknopen zijn manchetknopen in de vorm van een Snor, een dinosaurus (T-REX) en een hakbijl.

Recente nieuwkomers

Kort geleden is ons assortiment manchetknopen uitgebreid met button covers, oftewel manchetknopen voor jouw ‘gewone’ overhemd met knoopjes in plaats van dubbele manchettten waar nog knopen in moeten. Dus heb jij een chique gelegenheid maar geen overhemd met een dubbele manchet in je bezit? Dan zijn deze button covers erg geschikt om jouw gewone overhemd een upgrade te geven. Je schuift deze manchetknopen heel eenvoudig over de bestaande knoop die aan de manchetten van je overhemd bevestigd is. Op deze manier is het net alsof je manchetknopen draagt.

Het grootste assortiment manchetknopen

Bij ons vind je het grootste assortiment manchetknopen en zoals je van ons gewend bent zijn de manchetknopen van een goede kwaliteit en verkrijgbaar tegen een vriendelijke prijs. Zo vind je bij ons bijvoorbeeld zijden manchetknopen in alle kleuren van de regenboog, grappige manchetknopen in verschillende thema’s, stoffen manchetknopen (bachelor knots) en klassieke manchetknopen voor chique en de meer formele gelegenheden. 

Ben jij op zoek naar een bepaalde manchetknoop maar staat hij niet tussen de bovengenoemde categorieën? Neem gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

 

Top service, komt afspraken na. Één dag besteld volgende dag in huis. Vertrouwen gevoel doet goed.
Onur
De riem die ik kocht, was een cadeau. De ontvanger was er erg blij mee. De riem was ook van goede kwaliteit. Het feit dat hij aan twee kanten te gebruiken was, voegde meerwaarde toe.
Ellis Castenmiller

Ben al jaren héél tevreden met de Bretelswinkel.
Altijd correct en snel.
Nooit is een vraag te moeilijk en als je een \"klacht\" hebt wordt die zonder morren prima opgelost.

Is echt een klasse webwinkel die ik echt iedereen kan aanbevelen!

L.J. Oudshoorn
Impressed door zowel de keuze, het assortiment als de service van E.L. Cravatte!
Dit zouden meer mensen moeten weten.
Klasse!
Bart Kloosterman
Prima levering, mooi product. Erg tevreden en echt een aanrader.
Bram
Prachtige zijden stropdas voor feestelijke aangelegenheden. Reuzeblij dat ik www.stropdassenwinkel.nl gevonden heb op het web.
André

Betaal veilig online

×