Grappige manchetknopen koop je bij manchetknopenwinkel.nl

Grappige manchetknopen Blog

Grappige manchetknopen zijn een leuk detail in de manchetten van jouw overhemd. Je kunt in deze categorie manchetknopen kiezen die passen bij jouw beroep, hobby of favoriete sport. Geef een paar grappige manchetknopen cadeau aan een vriend als je opzoek bent naar een persoonlijk cadeau.


Manchetknopen hobby

Ben jij gek van motorracen of autosport? Dan hebben wij een uitgebreide selectie “fun” manchetknopen die passen bij deze hobby of sport. Zo vind je manchetknopen met een stuur, een motorfiets, een auto, een dashboard of versnellingspook.

Manchetknopen sport

Sla jij regelmatig een balletje op het tennisveld of op de Fairway, dan hebben wij ook voor deze klassieke balsporten leuke manchetknopen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld manchetknopen in de vorm van een tennisracket, een set golfclubs, een golfer en een golfbal en tee. Beoefen jij een andere tak van sport? Dan vind je hier nog meer soorten sport manchetknopen die jouw manchetten van jouw favoriete overhemd kunnen sluiten.

Manchetknopen Golf

Manchetknopen feest

Heb jij wat te vieren? Wat denk je dat van manchetknopen met een champagne flesje met een glas die jouw manchetten van jouw overhemd kunnen sieren tijdens deze feestelijke gelegenheid. Drink jij liever geen champagne maar een rode wijn? Dan zijn manchetknopen met een wijnglas en wijnfles ook een leuk en feestelijk accessoire.

Manchetknopen bruiloft

Ga jij binnenkort trouwen en wil jij jouw getuigen, of ceremoniemeester op een originele manier vragen om een speciale rol te vertegenwoordigen op deze bijzondere dag? Dan zijn bijpassende manchetknopen zeker een leuk accessoire die ze ook op jouw trouwdag kunnen dragen.

Bekijk ook

Manchetknopen vaderdag

Manchetknopen. Vaderdag cadeautip!

Speciaal voor Vaderdag hebben wij leuke manchetknopen in de collectie. Koop deze betaalbare Vaderdag manchetknopen en verras jouw vader met dit cadeau!

Ma t/m Vrij voor 16.00 besteld, de volgende dag in huis.
Niet tevreden? Je mag je bestelling binnen 30 dagen retourneren.
Specialist in manchetknopen met logo

Betaal veilig online

×