Manchetknopenwinkel.nl by E.L Cravatte
  • Sinds 2004 dé Specialist
  • Ma t/m vrij voor 16.00 besteld, de volgende dag in huis
  • Binnen 30 dagen retourneren
  • Óók zakelijk bestellen

Grappige manchetknopen koop je bij manchetknopenwinkel.nl

Grappige manchetknopen Blog

Grappige manchetknopen zijn een leuk detail in de manchetten van jouw overhemd. Je kunt in deze categorie manchetknopen kiezen die passen bij jouw beroep, hobby of favoriete sport. Geef een paar grappige manchetknopen cadeau aan een vriend als je opzoek bent naar een persoonlijk cadeau.


Manchetknopen hobby

Ben jij gek van motorracen of autosport? Dan hebben wij een uitgebreide selectie “fun” manchetknopen die passen bij deze hobby of sport. Zo vind je manchetknopen met een stuur, een motorfiets, een auto, een dashboard of versnellingspook.

Manchetknopen sport

Sla jij regelmatig een balletje op het tennisveld of op de Fairway, dan hebben wij ook voor deze klassieke balsporten leuke manchetknopen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld manchetknopen in de vorm van een tennisracket, een set golfclubs, een golfer en een golfbal en tee. Beoefen jij een andere tak van sport? Dan vind je hier nog meer soorten sport manchetknopen die jouw manchetten van jouw favoriete overhemd kunnen sluiten.

Manchetknopen Golf

Manchetknopen feest

Heb jij wat te vieren? Wat denk je dat van manchetknopen met een champagne flesje met een glas die jouw manchetten van jouw overhemd kunnen sieren tijdens deze feestelijke gelegenheid. Drink jij liever geen champagne maar een rode wijn? Dan zijn manchetknopen met een wijnglas en wijnfles ook een leuk en feestelijk accessoire.

Manchetknopen bruiloft

Ga jij binnenkort trouwen en wil jij jouw getuigen, of ceremoniemeester op een originele manier vragen om een speciale rol te vertegenwoordigen op deze bijzondere dag? Dan zijn bijpassende manchetknopen zeker een leuk accessoire die ze ook op jouw trouwdag kunnen dragen.

Bekijk ook

Manchetknopen vaderdag

Manchetknopen. Vaderdag cadeautip!

Speciaal voor Vaderdag hebben wij leuke manchetknopen in de collectie. Koop deze betaalbare Vaderdag manchetknopen en verras jouw vader met dit cadeau!

Top service, komt afspraken na. Één dag besteld volgende dag in huis. Vertrouwen gevoel doet goed.
Onur
De riem die ik kocht, was een cadeau. De ontvanger was er erg blij mee. De riem was ook van goede kwaliteit. Het feit dat hij aan twee kanten te gebruiken was, voegde meerwaarde toe.
Ellis Castenmiller

Ben al jaren héél tevreden met de Bretelswinkel.
Altijd correct en snel.
Nooit is een vraag te moeilijk en als je een \"klacht\" hebt wordt die zonder morren prima opgelost.

Is echt een klasse webwinkel die ik echt iedereen kan aanbevelen!

L.J. Oudshoorn
Impressed door zowel de keuze, het assortiment als de service van E.L. Cravatte!
Dit zouden meer mensen moeten weten.
Klasse!
Bart Kloosterman
Prima levering, mooi product. Erg tevreden en echt een aanrader.
Bram
Prachtige zijden stropdas voor feestelijke aangelegenheden. Reuzeblij dat ik www.stropdassenwinkel.nl gevonden heb op het web.
André

Betaal veilig online

×